sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Pennut seitsemän viikkoa

Elsa (=Viivi) on vilkas ja meneväinen tummasilmä, joka on aina valmis pusuttelemaan. (Varattu)

Helka on tulisieluinen taistelija. " Mä haluuuuun!!!!" on Helkan lempisanonta. (Varattu)


Hymy on vikkeläkinttuinen, mutta rauhallinen, joskin sen mielipuuhia on jatkaa äitinsä perintöharrastuksia eli tapetin vaihtoa ja seinien kulmien pyöristyksiä. Hymy jääkin kotiin äitinsä kanssa suunnittelemaan asunnon ehostusta.

Voitto on rauhallinen, raamikas ja voimakas poikakoira, joka tappaa vain virtahepoja ja elefanttaja. (Vapaa)Severi on tasapainoinen ja elämän uusiin asioihin järkevästi suhtautuva utelias nuoriherra. Viisas ja avoin poikakoira (Vapaa)
Armas, Herra Elohiiri, joka on aina siellä, missä tapahtuu. Iloinen ja tempperamenttinen olento, joka ei jätä ketään kylmäksi. (Vapaa)

Aika vierähtää sukkelaan ja pienten koirien elämään mahtuu monenlaista puuhaa. Juokseminen ja telmiminen kavereiden kanssa on äänekästä ja vauhdikasta. Mamman kanssa on jo käyty ensimmäisellä metsästysreissullakin (emännän kauhuksi). Eläinlääkärissäkin käytiin isolla porukalla ja kaikki pennut todettiin terveiksi ja hyvinvoiviksi. Tulipa sitten näpsäistyä jokaisesta pentusesta ihan oma potrettikuvansakin.
(Kuvia klikkaamalla ne saa näkyviin suuremmassa koossa.)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti