keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Hippiäiset rulettaa

Syyskuu on ollut hienoa aikaa harrastelurintamalla Hippiäisille.
4.9.11 osallistui Muuramen ryhmänäyttelyyn Hilja ja lapsensa Hymy, Nala ja Vode. Niin Hilja kuin tyttärensäkin saivat ERInomaiset arvostelut kera SA:n. Vode sensijaan korjasi koko potin ja sai sertin ollen ROP. Oli aika ylpeetä porukkaa meillä!
Päivän kruunsi vielä linnunteitä pitkin tullut tieto, että pikkupoika Halla oli samaan aikaan Kajaanin maastokisoissa sijoittunut luokkansa toiseksi. Notta taas pröystäillään!

Seuraavana viikonloppuna Halla, Vode ja Hymppis osallistuivat Kalakukkomaastoihin Nilsiässä. Päivä oli kaunis ja kisat tunnelmaltaan mukavat. Kaikki kolme juoksivat hienot alkueräjuoksut, mutta koska koiria oli yhdelle päivälle todella paljon, jouduttiin finaaliraja nostamaan niin korkeaksi, ettei Halla siihen joukkoon päässyt. Lohdutukseksi Halla sai kuitenkin uuden "norsunkarvaisen" palttoon talven kylmiä kelejä susirajalla helpottamaan. Hymppis oli loppujen lopuksi luokkansa viides kera SA:n ja Vode pikkupoikain luokassa toinen.

Ja koska muutkin harrastelee, niin Hiljakin on saanut ihan oman harrastuksen. KSVKK järjesti vinttikoirille ihan oman agilityn alkeisryhmän ja niinpä me sitten Hiljan kanssa ollaan aloiteltu agiliitämisen alkeita. Tiesinkin, että Hilja tulee siitä pitämään, mutta että voisin jopa itsekin innostua ... se oli pienoinen yllätys!

Erinomainen mammakoira.


Hymppis posettaa.


Nala-kaunokainen.
Voitto voittajan paikalla.
Vode sai moooonta pusua!

2 kommenttia:

  1. On nämä kaikki vaan hienoja lapsia! Kyllä saadaan olla ylpeitä koko pentueesta!

    -Emmi

    VastaaPoista
  2. Sanopas muuta! Ja kyllähän me ylpeitä ollaankin. Ihan syystä.

    VastaaPoista