tiistai 23. marraskuuta 2010

Syksy vaihtuu talveksi

" Vote vei mun kepin! ÄITIIII!!!"


Sisarkateutta ilmassa. Nala, the Tuhatjalka on Hymppiksen mielestä aivan liian nopea.


Viivi ja idolinsa Paavo. Paavon seurassa on turvallista nukkua, sillä pienestä koostaan huolimatta Pave on Mies isolla ämmällä.


Jalo pönöttää komiasti Jyväskylän näyttelyssä. Kuva: Lotta Seppänen


Nala suoritti debyyttinsä Jyväskylän näyttelyssä. Isänsä kopio esiintyi hienosti ja varmasti kuin vanha tekijä! Kuva: Lotta Seppänen


Hiljalla ja Hymyllä on asenne kohdillaan. Varokaa hirvet ja hirvimiehet!


Taas on pitkä tovi vierähtänyt viimeisestä kirjaamisesta.

Edelliset kuvat tuovat ihania muistoja kauas taakse jääneestä intiaanikesästä, josta ei ole enää tietoakaan. Tällä hetkellä ulkona on -14 pakkasastetta ja hiihtäjät ovat vallanneet lenkkipolkumme. Mutta jos väkisin täytyy jotakin positiivista yrittää etsiä talvesta, niin se on ehdottomasti lenkkeily pimeässä metsässä otsalammpujen ja valopantojen välkkeessä. Tunnelmaa kerrakseen!

Harrastelurintamalla on alkanut hiljaiselo, mikä onkin ainakin meille ihan mukavaa melko touhukkaan kesän jälkeen. Nalan, Voden ja Viivin kanssa olemme tapailleet välillä useinkin ja sisaruksilla on aina kovin hauskaa ja vauhdikasta menoa keskenään. Hilja steriloitiin syksyllä, joten uusia puolisisaruksia ei ole nykyisille Hippiäisille tulossa. Sterilointi suoritettiin uudella tähystysmenetelmällä ja leikkaus sujui enemmän kuin hienosti. Voin lämpimästi suositella tätä menetelmää kaikille, jotka narttukoiransa sterilointia suunnittelevat! Nyt äippä opettaa taas metsästyksen saloja lapselleen. Tämän kunniaksi molemmat saivatkin tyylikkäät "asennepannat". Mahtaisi niistä moni norjanharmaa tylsine tutkapantoineen olla kateellinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti