maanantai 31. tammikuuta 2011

Talvea kerrakseen

Hilja odottaa jo malttamattomana kevättä ja metsästysaikoja.


Vode on tyylikäs nuorimies, joka harrastaa välineurheiluakin vain oikeaan asuun pukeutuneena.

Viivi vietti joulun aikoihin pari viikkoa "mummolassa". Riehumisen, juoksemisen ja painimisen keskellä otettiin välillä nokosia siskon kainalossa.


Tappajakoira Nala, peto jo syntyissään.Halla nautiskelee alkutalven pienistä lumisista iloista.Severi leikkii Helsinki-Vantaan lentokentällä poliisikoiraa.

Talvi erittäin runsaine lumikerroksineen alkoi aikaisin, mutta vähitellen alkaa sentään välillä jo aurinkokin pilkahdella. Siis silloin, kun ei sada lisää lunta. Runsas lumi on melko lailla rajoittanut pienten hippettien liikkumista eikä huonokuntoinen emäntäkään ole kovasti jaksanut hangessa rämpiä. Mutta selvästi nämä pienen pienet auringonsäteet ovat jo herättäneet koirien sisäisen moottorin talviunilta ja erityisesti Hilja the mammakoira on ratketa liitoksistaan ulos päästyään. Jippiaijjee ja pois alta, täältä tullaan elämä! Hymppis, perheen ilopilleri puolestaan nautiskelee pitkistä aamu-unista ja emännän puremisesta. Mitä ilmeisemmin perheen lellikin rooli on aikaansaanut hienoista kurittomuutta. Vapaa kasvatus kunniaan, tuumaavat Hilja-äiti ja emäntä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti