maanantai 25. heinäkuuta 2011

Kesähelteisiä kuulumisia

Pikku toipilas sairaala-asussaan.


Severi näyttelee.


Nala treenaa monipuolisesti. Ja aina täysillä. Äitinsä tyttö!


Vode venyy. Voden loikat ovat ihan omaa luokkaansa ja siitä saattaakin tulla vielä melkoinen agiliitäjä. Ainakin esteiden yli mennään korkealta!


" Milloinkas juostaan toinen kierros?"


Halla liitää sinisellä manttelilla. Kilpakumppanina Robin ( Noble Nelly´s One Rumba)


Halla, The Kaunis Poika, jota kotoisasti Hannaksikin tituleeraavat. Tätien sydämet sulaa tämän katseen edessäLapsoset Vode ja Halla kisailivat Kihniöllä (vai Kihniössä). Kisa oli Vodelle ensimmäinen ja hienosti poika kirmaisikin luokkansa kolmanneksi. Halla puolestaan osallistui elämänsä toiseen kisaan ja pikkupoika pinkaisi toiselle sijalle. Notta onnea vaan molemmille pojille ja heidän omistajilleen! Taas ollaan ylypeitä.

Severistäkin saatiin hieno kuva sen osallistuttua Helsingissä näyttelyyn EH-arvostelulla. Komea poika ja niin äitinsä näköinen!

Nala on käynyt maastojuoksuharjoituksissa ja osoitti jo pentulaatikossa esiin tulleet tappajanlahjansa paikkansapitäviksi. Peto jo syntyissään ja vieheen ajo sujui heti kuin vanhalta tekijältä. Hilja-mamman kanssakin sujui parijuoksuharjoittelu hienosti, joten eiköhän tätäkin vauhtimimmiä tulla kisoissa näkemään.

Hymppis puolestaan viettää yllättävää sairaslomaa mammansa hellässä huomassa. Äkillisen märkäkohdun vuoksi Hymy jouduttiin steriloimaan, mutta leikkaus sujui onneksi hyvin ja toipuminen on hyvällä mallilla. Onneksi tulehdus oireili vähäisellä vuodolla, joten pääsimme nopeasti hoitoon eikä tilanne ehtinyt kriittiseksi. Mutta nyt siis elellään hissukseen ja hoidellaan pikku potilasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti