sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Valio-uutisia

Kajaanin näyttelystä kotiutui uusi Suomen Muotovalio, Hippiäisen Elorieha elikkäs kotoisammin Vote vaan. Vode on osallistunut vain kymmeneen näyttelyyn, joten tuollainen titteli on jo siinäkin mielessä hieno saavutus. Ollaan taas kovin ylpeitä Vodesta ja Emmistä!

Tässäpä samasta puusta veistetyt äiti ja poika, Hilja ja Vode. Joutsenkaulat :)

Ja tässä väsynyt, mutta ilmeisen onnellinen uusi valio.

Muutoin elämä sujuukin tasaisesti ja elikot ovat olleet terveitä. Lunta riittää ja paljon ollaan lenkkeilty pimeissä metsiissä valopantojen ja otsalamppujen loisteessa. Siinäpä sitä tunnelmaa kerrakseen. Hiljan ja Hymyn kanssa on harrasteltu agilityä, mikä on monenmoisista vastustuksista ja haasteista huolimatta (tai ehkä juuri niiden vuoksi) ollut tosi mukavaa. Koska teen työtäni ihmisten mielensisäisten vaikeuksien parissa, niin myös koiran päänsisällön ongemien ratkaisu tuntuu luontevalta ja jopa innostavalta. Ja joutuupa siinä omiakin päänsisältöjä välillä pohtimaan, kun aina asiat ei suju niinkuin Strömsössä, Mutta voi jee, niitä pieniä onnistumisen hetkiä! Niillä taas jaksaa  pitkälle.

Kuvassa sataprosenttinen Hippiäinen.

Tässä kuvassa EI suuresta yhdennäköisyydestä huolimatta ole Hilja ja Hymy, vaan Severi ja Pietu. Ja tuo kaunis nainen EN ole minä, valitettavasti :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti